Marketing/communicatie voor sportvereniging

Fun & Fit de leukste budovereniging en dat moet iedereen weten!

Fun & Fit is de leukste budovereniging van de regio. We hebben bijna 300 leden, waarvan 80% onder de 16 jaar. De vereniging organiseert naast trainingen in onder andere judo, tai-jitsu, budofit en zelfverdediging ook zomerkampen en toernooien. We proberen de sporters niet alleen fitter te maken, maar voelen ook een belangrijke taak om normen en waarden mee te geven. Hou rekening met een ander, heb respect, doe je best en geef niet snel op. 

Na 12 jaar breekt er een hele mooie tijd aan; we gaan samen met Mauritius en de dansers van de PX in een geheel nieuw pand. Met het nieuwe bestuur zijn we super enthousiast en willen de vereniging nog mooier en professioneler maken dan die al is. Een top moment om voor ons de communicatie opnieuw in te richten! En daarvoor zoeken we iemand die het bestuur van de vereniging kan helpen. 

Het takenpakket omvat onder andere:

  • Opzetten van een marketing/communicatieplan
  • Verbeteren van de interne communicatie naar leden en hun ouders
  • Voorbereiden van de communicatiemiddelen
  • Herontwerp van de website
  • (Foto)verslagen maken van de activiteiten

Wij zoeken iemand met een communicatie achtergond en liefst ook ervaring met sportverenigingen. Je voelt je thuis in multimediale omgevingen en kent de wegen in sociale media. Top als je wat van het bouwen van websites af weet, maar dat is geen must. Daar hebben we namelijk ook andere vrijwilligers voor. Onze vereniging kent veel vrijwilligers die allemaal op hun eigen wijze een steentje bijdragen.

Meer weten? Neem dan contact op met Jan Nieuweboer via voorzitter@funenfit.com. Indruk van de vereniging krijgen? Dat kan op www.funenfit.com of kom naar één van de lessen of toernooien. Een reactie kan ook gegeven worden via onderstaande knop:

19-11


Vacaturebank

-
cultuur
sport
welzijn
overig

Reageren kan door middel van de knop "reageer op deze vacature".