voor Dode Hoek-lessen op basisscholen!

Voor onze Dode Hoek-lessen in Noord-Holland is Veilig Verkeer Nederland (VVN) op zoek naar vrijwilligers die affiniteit hebben met verkeer en het leuk zouden vinden om voor de klas te staan. In samenwerking met een transportbedrijf ga je als vrijwilliger naar basisscholen in de regio om de 90-minuten durende les te geven over de gevaren van de dode hoek van vrachtwagens.


Als vrijwilliger verzorg je aan de hand van een geheel uitgewerkte les de uitleg over ‘de dode hoek’. Dat doe je samen met een chauffeur die zijn vrachtwagen mee neemt naar de school. Dat maakt het (vooral voor de kinderen en jouzelf) een ontzettend leuke en interactieve les. Nog onbekend met het onderwerp? VVN biedt u een introductiecursus, ondersteuning en advies. Daarnaast kun je meelopen met reeds ervaren vrijwilligers bij dit project. In overleg met VVN stem je af hoeveel uur je beschikbaar bent. VVN zorgt voor een onkostenvergoeding (voor eventuele reiskosten) en verzekering. Ook belangrijk: je komt in een club terecht, waar eigen ideeën en inzichten welkom zijn. De vrijwilligersrol van theoriedocent ‘Dode hoek les’ reikt ook buiten de gemeente grenzen. Wij verzorgen lessen in de zogenoemde 'Vervoersregio Amsterdam'. Uiteraard bepalen we in overleg waar jij wel/niet beschikbaar bent. Door vrijwilliger te worden van Veilig Verkeer Nederland help je ons in onze missie: Iedereen veilig over straat.


Voor meer informatie en eventuele vragen, kan je contact opnemen met projectleider Cérise Muller; 088-5248839; c.muller@vvn.nl of je kunt reageren via onderstaande knop.

19-07


Vacaturebank

-
cultuur
sport
welzijn
overig

Reageren kan door middel van de knop "reageer op deze vacature".