Communiecatiemedewerker (m/v) Zeevangs Belang

Zeevangs Belang is een lokale politieke partij in de gemeente Edam-Volendam. Wij zijn een partij die constructief wil samenwerken en wars is van politieke spelletjes. Transparantie, duidelijkheid en pragmatisch handelen staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast streven wij naar een groot draagvlak voor duurzaamheid.

Zeevangs Belang heeft vier zetels in de gemeenteraad en maakt deel uit van de coalitie.

Om ons beleid en onze activiteiten en resultaten beter voor het voetlicht te brengen zijn wij op zoek naar een vrijwillige

Communicatiemedewerker (m/v)

Als je geïnteresseerd bent in wat er in je gemeente gebeurt en het leuk vindt om daar regelmatig over te communiceren vanuit de optiek van Zeevangs Belang, ben je van harte welkom.

Het helpt natuurlijk als je vaardig bent in het schrijven van (pers)berichten en goed thuis bent in de wereld van sociale media. Specialistische kennis is niet noodzakelijk, belangrijker is het, dat je met je teksten de juiste opbouwende toon weet te treffen.

Aangezien deze functie nieuw is in onze organisatie, kun je hem naar eigen inzicht invullen en vormgeven, uiteraard in overleg met onze fractievoorziter.

Interesse? Neem snel contact op met Dirk Dijkshoorn, ddijkshoorn@quicknet.nl  fractievoorzitter, of Kees Sietsema keessietsema@cs.com, fractielid. Zij vertellen je graag meer over deze functie en jouw mogelijkheden.

19-03

www.zeevangsbelang.nl www.zeevangsbelang.nl

Vacaturebank

-
cultuur
sport
welzijn
overig

Reageren kan door middel van de knop "reageer op deze vacature".