‘t Nest zoekt begeleiders bij avondactiviteiten voor onze leden met verstandelijke beperking

De clubavonden zijn maandag, dinsdag, woensdag  en donderdag  en eens per maand op zaterdag. Op maandag doen we gezelschapsspelletjes, en muziek , op dinsdag linedancing, op woensdag knutselen en wordt er jeu de boules gespeeld. De donderdag is speciaal voor de jongeren en worden de activiteiten aangepast aan hun leeftijd. Ter ondersteuning van al deze activiteiten zijn er 25 vrijwilligers die met veel enthousiasme onze leden begeleiden.

Sinds 1 september 2020 zijn we gehuisvest in twee lokalen van de sportaccommodatie “de Opperdam” aan de Heideweg 4 1132 DB.  De leeftijd van onze leden is van 10 -70 jaar.

Ter ondersteuning van de vrijwilligers bij activiteiten zijn wij nu op zoek naar iemand die goed kan omgaan met mensen met een verstandelijke beperking.

Van de begeleider/ster wordt verwacht dat hij/zij zich kan inleven in het gedrag van mensen met een beperking. Dat hij/zij zich volledig inzet met allerlei soorten werkzaamheden en de andere leiding ondersteunt met de voor die avond voorkomende werkzaamheden. Voor de woensdag zoeken wij iemand met knutselervaring en creatieve ideeën.

18-09


Vacaturebank

-
cultuur
sport
welzijn
overig

Reageren kan door middel van de knop "reageer op deze vacature".