‘t Nest zoekt begeleiders bij avondactiviteiten voor onze leden met verstandelijke beperking

De clubavonden zijn maandag, dinsdag, woensdag  en donderdag  en eens per maand op zaterdag. Op maandag doen we gezelschapsspelletjes, op dinsdag linedancing,  op woensdag knutselen en wordt er jeu de boules gespeeld. Op donderdag allerlei acitiviteiten aangepast aan onze jongste leden. Ter ondersteuning van al deze activiteiten zijn er 25 vrijwilligers die met veel enthousiasme onze leden begeleiden.


Ons clubgebouw is in één van de lokalen van de  voormalige Maria Goretti school, dat nu bij het club en buurthuisgebouw PIUS X hoort. Het bevindt zich naast de bibliotheek. De leeftijd van onze leden is vanaf 10 jaar (tot 70 jaar).


Ter ondersteuning van de vrijwilligers bij activiteiten zijn wij nu op zoek naar iemand die op maandagavond (19:00-20:00 uur) wil helpen.  Het gaat om  jongeren met een verstandelijke beperking.


Van de begeleider/ster wordt verwacht dat hij/zij zich kan inleven in het gedrag van mensen met een beperking. Dat hij/zij zich volledig inzet met allerlei soorten werkzaamheden. (van koffie zetten tot schoonmaken) en tussendoor de andere leiding ondersteunt met de voor die avond voorkomende werkzaamheden.
 

18-09


Vacaturebank

-
cultuur
sport
welzijn
overig

Reageren kan door middel van de knop "reageer op deze vacature".