RTV LOVE start nieuwsgroep en zoekt cameramensen, interviewers en redacteuren.

RTV LOVE is de lokale omroep voor de gemeente Edam-Volendam. Sinds 2016 omvat Edam-Volendam 10 woonkernen en ook voor alle inwoners van Zeevang wil RTV LOVE hét lokale medium zijn. RTV LOVE wil een slag maken op het gebied van nieuwsverslaggeving uit onze gemeentelijke samenleving. Omdat RTV LOVE geheel en al een vrijwilligersorganisatie is, zijn we op zoek naar vrijwilligers uit Zeevang, Edam en Volendam.

We zoeken mensen die het een uitdaging vinden om reportages te maken met een videocamera. De opleiding wordt verzorgd door LOVE-medewerkers; men leert niet alleen om met de camera te werken, maar ook hoe de beelden gemonteerd dienen te worden. Denk niet dat je te oud bent voor dit werk; we willen heel graag senioren verwelkomen in ons team

Tegelijk zijn we ook  op zoek naar vrijwilligers die het boeiend vinden om mensen te interviewen. Een interviewer vormt een koppel met een cameraman of –vrouw. Ook deze training wordt door LOVE verzorgd. Hier geldt eveneens dat ook senioren van harte welkom zijn.

Tenslotte  zoeken we enkele vrijwilligers die redactiewerk spannend vinden. Tezamen met enkele collega’s worden door het Nieuwsredactieteam  berichten uit diverse bronnen aangepast aan het format van Kabelkrant, Facebook, website, app, Instagram en Twitter. Er is een duidelijke taakverdeling, dus de werkzaamheden zijn te overzien. Wederom: ook senioren worden warm ontvangen.

RTV LOVE verzorgt de opleidingen voor deze nieuwe medewerkers. RTV LOVE heeft een samenwerkingsverband met NH Nieuwsnetwerk, waar medewerkers desgewenst eveneens een stuk training kunnen krijgen.

Heb je interesse en wil je meer weten? Alle leeftijden zijn welkom, maar vooral senioren worden uitgenodigd eens poolshoogte te komen nemen.

  

18-02


Vacaturebank

-
cultuur
sport
welzijn
overig

Reageren kan door middel van de knop "reageer op deze vacature".