ABBA extra small !

19 september 201921:00
De Harmonie Edam naar organisatie

“Stalkers, sleutelparty’s en kaviaar. Een muzikale avond vol bekende songs en inside story’s over de Zweedse hitmachine ABBA”

De zingende zussen Beatrice en Vera van der Poel zingen het repertoire van ABBA op een bijzondere manier, zoals de liedjes geschreven zijn: bij de piano. De dames zingen en vertellen het verhaal van ABBA, het succes, de roddels, het drama, de achterklap; alles wat je altijd al wilde weten van de blonde Agneta en rode Anni-Frida. Over het grote verdriet, het geld, de scheidingen en de glamour die ABBA kende.

Genieten van een loepzuivere Dancing Queen, een smooth The Winner Takes It All en Knowing Me Knowing You. Luister naar Voulez Vous, SOS en Mama Mia! De meesterlijke akkoorden en harmonieën van Abba zijn ongeëvenaard. De gezusters Van der Poel hebben een fabuleuze zusjessound zoals alleen zusjes kunnen klinken.
Ga mee terug in de tijd, ABBA XS is een feest der herkenning, voor elke generatie een heerlijke muzikale top avond met de tijdloze hits. En niets moet, maar meezingen mag!

Over de zussen:
Samen zongen ze in de band Beeswamp waarmee ze in Texas en Toronto optraden.
Vera is docente zang aan het conservatorium en maakte furore in de elektropop band Mimezine. Ze trad op met de Nits en het string-quartet Zapp. Met haar band VOER speelde ze op het North Sea Jazz festival. Vera bracht haar 2e solo album uit en zingt ook het repertoire van Joni Mitchell als geen ander.

Beatrice maakte diverse albums en theaterconcerten met haar Nederlandstalige repertoire. Ze werkt(e) met Maarten van Roozendaal, Marcel de Groot, Paul de Munnik en auteur Thomas Verbogt. Ze trad diverse keren op het North Sea Jazz Festival op en is radio-dj bij 40up Radio. Haar stem verleent ze vaak aan audioboeken.

Pianist van ABBA XS is Patrick Van Herrikhuyzen. Hij is bandlid van Van Dik Hout en Sjako, werkt met Paul de Munnik, Marlijn Weerdenburg en Niels Geuzebroek. Als DJ producer maakte hij ook nog eens een remix voor Beck!oktober 2019
madiwodovrzazo
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
week
week 40 week 41 week 42 week 43 week 44